Translate

dijous, 24 d’octubre del 2013

Estem bojos o què ens passa?

Sobre Lorenzo i Márquez:
Ara resulta que un paio que dijous cau, divendres l'operen i dissabte participa en una cursa del Mundial es dedica a donar lliçons de seguretat i a parlar sobre el que es pot fer i es pot deixar de fer damunt d'una moto. Ens hem tornat bojos o què passa? Jorge Lorenzo va cometre una temeritat total i absoluta per la seva integritat física i la de la resta de pilots a Assen quan va córrer 24 hores després de ser operat d'una fractura de clavícula. I direcció de cursa no va possar cap impediment. I ningú va dir res. Al contrari, alguns el van convertir en heroi ignorant el mal que es podia fer...i el que podia fer a la resta perquè dubto molt que acabat d'operar puguis controlar una màquina de MotoGP en condicions. El cap de setmana passat, a Austràlia, va dir que l'incident amb Márquez era culpa dels dos al 50%, però avui torna a rajar i demana sanció pel de Cervera.

Entre uns i altres estan creant un corrent d'opinió per cobrir-se les espatlles en el cas del ridícul que suposarà que un rookie els passi la mà per la cara al Mundial de MotoGP. I el més fort és que els que ara rajen son gent que han patit una sobtada pèrdua de memòria i ja no recorden ni els seus inicis ni la de gent que han fet anar per terra en la seva carrera professional. Sembla que segons Lorenzo, quan guanya el Mundial és perquè estem davant un superpilot. I quan el pot perdre (que no l'ha perdut encara) resulta que el problema és que el rookie està tarat i al Mundial hi ha més circuits Honda que Yamaha. Insisteixo, ens hem tornat bojos o què passa?


Ara resultarà que Marc Márquez (que amb d'Austràlia ja s'ha menjat dos "roscos") acabarà guanyant el campionat perquè totes li ponen i perquè hi ha un contuberni a escala mundial per donar-li el títol. El de Cervera arrisca i té un pilotatge agressiu, però no crec que vagi pel Mundial a fer mal a ningú. A partir d'aquí s'ha de ser molt fill dallonses per comparar-lo amb pilots que han perdut la vida als circuits i criminalitzar-lo com estan fent alguns. Hi ha línies que no es poden travessar. Per respecte, educació i sentit comú. I Lorenzo i Pedrosa ho estan fent. S'estan "Mourinhitzant" per intentar treure de polleguera al seu Pep Guardiola particular. I aquí no val tot, senyors.

Dispenseu el "calentón" (en principi no volia escriure fins al proper desplaçament del @flleida a Oviedo), però és que les declaracions d'avui de Lorenzo són per dir-li, "noi, bona nit i tapa't. Sobre tot, tapa't"